5 نکته برای کمک به تقویت طراحی سلف

طراحی سلف

عناوین و سر فصل های این مطلب

سلف ها قطعات الکترونیکی مهمی هستند که در کاربردهای مختلف الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرند. آنها برای ذخیره انرژی و اطمینان از تلفات پایین هسته طراحی شده اند که امکان تبدیل انرژی کارآمد را فراهم می آورد. با این حال، طراحی سلف کار ساده ای نیست. در فرایند طراحی فاکتورهای مختلفی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. در این پست، پنج نکته مهم را ارائه می دهیم که می توانید از آنها برای تقویت طراحی سلف استفاده کنید.

5 نکته در مورد طراحی سلف

نکات زیر با الزامات خاصی مرتبط هستند که باید در هنگام طراحی سلف یا انتخاب یک سلف قدرت در نظر گرفته شوند. بنابراین، هر توصیه به ارائه راه حلی برای چگونگی افزایش آن شرط خاص کمک خواهد کرد.

فرکانس سوئیچینگ:

به طور کلی مدارهای مجتمع (IC) که در بازار یافت می شوند دارای فرکانس سوئیچینگ (کلید زنی) از 20 کیلوهرتز تا 2 مگاهرتز هستند. این را با برخی تنظیم کننده ها مقایسه کنید که فقط محدوده فرکانس سوئیچینگ از 30 تا 55 کیلوهرتز دارند.

نکته: برای اطمینان از بالا بودن سطح فرکانس سوئیچینگ، می توانید از انواع خاصی از مواد استفاده کنید:

  • برای اطمینان از برآورد فرکانس مورد نیاز از موادی مانند فریت، پودر آهن و پودرهای آهنی مخصوص (مانند Superflux) استفاده کنید.
  • در صورت نیاز به فرکانس سوئیچینگ بین 100 تا 1000 کیلوهرتز، از هر دو گزینه پودر آهن و مواد فریت استفاده کنید.
  • برای فرکانسهای بیشتر از 1000 کیلوهرتز پودرهای آلیاژی مخصوص آهن و مواد فریت بهترین گزینه است.

مقدار سلف:

هدف استفاده از سلف کاهش میزان اتلاف انرژی در کاربردها است. مقدار سلف فاکتور مهمی است، زیرا با جریان موج دار، باقی مانده جریان DC خروجی متصل می شود. جریان موج دار برای درک تلفات هسته ضروری است.طراحی سلف مناسب می تواند باعث کاهش میزان اتلاغ انرژی شود. از این رو، باید در نظر داشته باشید:

مقاله پیشنهادی:  نگاهی به برخی ترانسفورماتورهای تولید شده در ترانس طاها

نکته:

  • هنگامی که جریان موج دار کوچکتر باشد، مقدار القاء و اندوکتانس بیشتر خواهد بود.
  • هنگامی که جریان موج دار بالاتر باشد، مقدار القاء و اندوکتانس کمتر خواهد بود.

با درک ارتباط بین مقدار سلف و جریان موج، در موقعیت بهتری خواهید بود تا تلفات برق را به حداقل برسانید.

دسته بندی های جریان سلف:

برخی از تولید کنندگان نرم افزار شبیه سازی را به همراه سلف ارائه می دهند. این نرم افزار به مشتری امکان می دهد بارهای سلف را محاسبه کند. آنها می توانند بار جریان موج دار و همچنین بار جریان DC را محاسبه کنند. با این حال، داده ها را می توان به اشتباه تفسیر کرد.

نکته: سلف های قدرت دارای جریانهای DC خود گرمایی هستند که عموماً بالاتر از 104 درجه فارنهایت هستند. جریان اشباع معمولاً زمانی گفته می‌شود که مقدار اندوکتانس به میزان ۱۰ % کاهش می‌یابد. با این حال، این یک مقدار مورد پذیرش استاندارد در صفحات داده نیست، که منجر به تفسیر نادرست می‌شود. از این رو، دقت کنید که مشخصات صفحه اطلاعات را درک کنید.امروزه طراحی سلف پیشرفت چشمگیری داشته و به راحتی می توان توسط نرم افزارها آن را طراحی کرد.

مقاومت DC:

مقاومت DC در تعیین تلفات گرمایش (حرارتی) سیم ضروری است. پیدا کردن یک سلف قدرت با کم‌ترین مقدار مقاومت بسیار مهم است. با این حال، بسیاری از کاربردها نیازمند سلف‌های کوچکی هستند که به سیم‌های با قطر کوچک‌تر نیاز دارند. این سیم های کوچکتر مقاومت را افزایش می دهند. برای به حداقل رساندن مقاومت و در عین حال حفظ قابلیت ذخیره انرژی باید مبادله ای ایجاد شود.شرکت تولیدی ترانس طاها توانایی طراحی سلف ها را به صورت تخصصی دارا می باشد.

مقاله پیشنهادی:  ترانسفورماتور جریان

نکته: اگر اندازه سلف صحیح است ، پس از آن:

  • مقاومت DC کم با کم‌ترین افزایش دما به دست خواهد آمد.
  • اندوکتانس بالا اغلب به دیگر مواد رسانا نیاز دارد.

نوع سلف:

در بسیاری از مواقع سلف های محافظت نشده و بدون محافظ می توانند هنگام ایجاد سیم پیچ مغناطیسی با اجزای دیگر و ردیف های هادی، مشکلاتی ایجاد کنند.

این پنج نکته ساده هستند اما می توانند از عملکرد صحیح و ماندگار سلف های قدرت اطمینان حاصل کنند. اگر در این باره سؤالی دارید، بهترین کار مشاوره با ترانس طاها است.طراحی سلف ها را در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم.امیدواریم این مطالب برای شما مفید بوده باشد.

مقالات پیشنهادی

ترانس کنترلی

ترانس سفارشی