حمل و استقرار ترانسفورماتور

حمل و استقرار ترانسفورماتور

عناوین و سر فصل های این مطلب

حمل و استقرار ترانسفورماتور از مباحث مهم مرتبط با سلامت ترانس است . نباید در زمان حمل و جا به جایی محصول با انجام یک اشتباه باعث ناکارآمدی این محصول شوید ‌. با این که در طراحی و تولید این دستگاه از متریال هایی در خلوص بالا استفاده شده است ، اما محصول کاملا خنثی یا پایدار نیست .

در زمان جا به جایی ترانسفورماتور ها حتما ابزارآلات جانبی را از سیستم جدا کنید ، تا در حین حرکت کامیون آسیب نمی بینند . در ادامه به صورت کلی درباره چگونگی حمل و استقرار این محصول توضیح داده این، با ما همراه شوید .

حمل ترانسفورماتور

در ادامه مبحث حمل و استقرار ترانسفورماتور ، درباره چگونگی حمل این محصول صحبت می کنیم . قبل از مهیا سازی ماشین جهت حمل ترانسفورماتور ، ابتدا باید مکان نگهداری محصول مشخص شود .

در صورتی که مقصد شما ، داخل کشور باشد ، در جا به جایی این قطعه الکتریکی از کامیون استفاده می شود ، اما برای بار های خارجی بهترین گزینه ، حمل و نقل دریایی است ‌.

حمل و استقرار ترانسفورماتور دو فاکتور مهم در کارگاه ها به حساب نمی آید . چگونگی حمل محصول ، قدرت سیستم را در مقابله با جریانات الکتریکی تعیین می کند . جا به جایی ترانس به دلیل ابعاد بزرگ و وزن بالای ، نیازمند به ابزار و لوازم حمل و نقل خاصی است .

جهت حفاظت از ترانسفورماتور و جلوگیری از هرگونه آسیب به آن ، باید الزامات لازم رعایت شود . به عنوان مثال ، درصورت استفاده از کامیون برای حمل ترانسفورماتور، باید از یک پلت فرم و ابزارآلاتی مثل بلند کن و براکت استفاده کرد .

بسته به نوع ترانسفورماتور، شرایط حمل و دستور العمل ‌های تولید ، روش‌ حمل و نقل متفاوت متفاوت می باشد . حمل و استقرار ترانسفورماتور مستثناء از شرایط تولید و نصب محصول است . بنابراین با یک بی احتیاطی کوچک ، باعث اتلاف هزینه خود و از دست دادن فرصت ارتقاء مجموعه نشوید .

حمل ترانسفورماتور

بخوانید: ترانس اتوماتیک برق

استقرار ترانسفورماتور در شبکه های برق باید چگونه باشد ؟

مبحث حمل و استقرار ترانسفورماتور جامع است . برای استقرار ترانسفورماتور در شبکه ‌های برق، ابتدا باید موقعیت مناسب برای نصب و نگهداری آن را پیدا کنید . فضایی برای نصب این محصول مناسب است ، که دسترسی شخص به آن آسان باشد .

از این رو در صورت لزوم ، تعمیر و جا به جایی ترانس قابل اجرا است . نباید هیچ گونه وسیله برقی در یک ماری محصول قرار داشته باشد ، تا هوای داخلی سیستم بدون هیچ مشکلی تهویه شود .

ولتاژ و توان الکتریکی محصول باید متناسب با نیاز شبکه باشد . پس از انتخاب ترانسفورماتور به نصب و راه‌ اندازی آن بپردازید . در این مرحله از حمل و استقرار ترانسفورماتور در کارگاه ها ، طراحی نوع کابل کشی سیستم انجام می شود .

سپس اتصال الکتریکی بین ترانسفورماتور و سایر تجهیزات شبکه برق صورت می گیرد . رعایت اصول ایمنی و استانداردهای لازم در نصب و راه‌ اندازی این محصول ، حرف اول را می زند . بنابراین ، مسئولیت انجام این عملیات را به کارشناسان الکترونیک بسپارید ، تا در نهایت سیستمی قدرتمند در کارگاه خود بنا سازید .

در حمل ترانسفورماتور باید به چه نکاتی توجه کنیم ؟

در ادامه مقاله حمل و استقرار ترانسفورماتور ، درباره مقرارت و نکات کلیدی مرتبط با نصب این دستگاه در کارگاه ها بحث می کنیم . حمل ترانسفورماتور یک فرآیند حساس و پیچیده است .

از نکات مهمی که در حمل و استقرار ترانسفورماتور به شخص کمک می کند ، می توان موارد ذیل را نام برد :

  • با توجه به اندازه و وزن ترانسفورماتور، باید از وسایل مناسبی برای جا به جایی محصول استفاده کرد .
  • پیش از شروع حمل باید قطعات حساس محصول را همچون لوله‌ های خنک ‌کننده و قطعات الکتریکی جدا کنید تا در حین حمل ، صدمه نبینند .
  • در هنگام جابجایی ترانسفورماتور باید از روش‌ های صحیح برای بلند کردن و سوار کردن آن استفاده شود تا هیچگونه خطری ، سلامت محصول را تهدید نکند .
  • از وسایل حفاظتی مناسب مانند روکش‌ ها جهت مراقبت از دستگاه در برابر ضربات و لرزش‌ های حمل بهره بگیرید .
  • قبل از حمل ترانسفورماتور باید به دقت شرایط جوی را بررسی کنید .
  • در نهایت یک تیم فنی مجرب و با تجربه برای حمل ترانسفورماتور استخدام کنید .

آیا چگونگی حمل محصول بر وضعیت ترانسفورماتور تاثیر دارد ؟

در ادامه مبحث حمل و استقرار ترانسفورماتور درباره وضعیت ترانسفورماتور صحبت می کنیم . چگونگی حمل محصول بر سلامت و ایمنی محصول تأثیر دارد . اگر در حین حمل و نقل از نکات ایمنی مرتبط با سیستم بی اهمیت بگذرید ، در آینده مشکلات متعددی گریبان گیر مجموعه شما می شود .

حمل نادرست محصول ، تاثیرات نامطلوبی بر سلامت دستگاه می گذارد . بنابراین در طراحی و برنامه ‌ریزی برای حمل و استقرار ترانسفورماتور چند نکته کلیدی را در نظر داشته باشید :

  • استفاده از وسایل حمل مناسب
  • نصب لوازم محافظ
  • جدا کردن قطعات حساس ترانس
  • و …

در مطالب قبلی موارد فوق و تاثیرات هر یک را بر شرایط حمل محصول توضیح دادیم . رعایت نکات ایمنی ، شما را محدود نمی کند ، بلکه از شما در برابر حوادث غیر مترقبه محافظت می نمایند .

کنترل و مراقبت های لازم بعد از تحویل ترانس در کارگاه

مهم ترین و اخرین مرحله از حمل و استقرار ترانسفورماتور مربوط به مراقبت های بعد از تحویل ترانس در کارگاه است . پس از رسیدن ترانسفورماتور به کارگاه ، باید مراقبت های لازم را برای حفظ وضعیت آن را انجام داد .

وضعیت محصول پس از حمل هنوزم هم ناپایدار است . بدین خاطر نمی توان بعد از پیاده سازی آن ، بدون فوت وقت ترانس را در مدار جریان قرار داد . در این میان شما باید اقداماتی انجام دهید . از مراقبت های لازم پس از رسیدن ترانسفورماتور به کارگاه ، می توان موارد ذیل را نام برد :

  1. بازبینی و بررسی : باید ترانسفورماتور را مورد بررسی و بازبینی دقیق قرار داد . در صورتی که در حین جا به جایی محصول صدمه دیده باشد ، در این مرحله مشخص می شود .
  2. تست فنی : تست هایی همچون تست‌ الکتریکی ، تست‌ مکانیکی و تست ‌های حرارتی به شما کمک می کند ، تا وضعیت محصول را بررسی نمایید .
  3. پاکسازی : برخی از ذرات هوا ، سطح بیرونی دستگاه را آلوده می کنند . قبل از راه اندازی سیستم ، حتما از شر این آلودگی ها خلاص شوید .
  4. تهویه و خنک ‌کننده : سیستم تهویه محصول باید در هر حالی ، بهترین عمل خود را داشته باشد ، تا هوای گرم موجود در محصول را به بیرون هدایت کند .
  5. ضمانت نامه و دستورالعمل : ضمانت نامه مرتبط با چگونگی نصب سیستم را به دقت بخوانید .

با انجام موارد فوق مطمئنا حمل و استقرار ترانسفورماتور بدون هیچ مشکلی در کارگاه انجام می شود . اگر مطابق با قوانین پیش روید ، در کمترین بازه زمانی ممکن ، محصول در مدار جریان شبکه به نصب می رسد .

کنترل و مراقبت های لازم بعد از تحویل ترانس در کارگاه

سخن پایانی

طاها ترانس از بزرگ ترین آنلاین شاپ ها در زمینه خرید و فروش ترانس است ، که مستقیما محصولات را از خط تولید به دست مشتریان می رساند . با مراجعه به فروشگاه ما ، می توانید از هر کجای ایران عزیز ، سفارش خود را به ثبت برسانید .

بخوانید: ترانس رکتیفایر تک فاز